Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pozor, v pondělí se opět uzavře průtah městem ve směru na Děčín i sjezd k Babylonu

Do seznamu uzavírek si řidiči mohou přidat další. Už v pondělí opět začne rekonstrukce mostu na průtahu městem před odbočkou k Babylonu. To znamená uzavřený celý směr na Děčín i sjezd k Babylonu a také nájezd na průtah od Vratislavic. Uzavírka se protáhne na tři týdny.

Rekonstrukce začala už loni, přes zimu se pak přerušila a začne zase v pondělí. Dopravní omezení na státní silnici povolil Krajský úřad Libereckého kraje a potrvá až do neděle 13. května.

A to mohlo být ještě hůř. „Stavbaři původně požadovali termín uzavírky na 39 dní, ale kvůli k plánovaným dalším dopravním omezením na území Liberce jsme po projednání dobu zkrátili na maximálně 21 dní,“ vysvětlil vedoucí odboru dopravy krajského úřadu Jan Čáp.

Objízdné trasy budou označeny a ze směru od Turnova povedou po silnici I/14 do Vratislavic nad Nisou k pivovaru, dále ulicemi Tanvaldská a Jablonecká. Ze směru od Vratislavic nad Nisou a Rochlice bude možné využít objízdnou trasu ze sjezdu ze silnice I/14 k aréně a pokračovat ulicí Doubskou a Čechovou.

Ihned po skončení uzavírky průtahu bude navazovat další uzavírka. Uzavře se další část třídy Dr. Milady Horákové. „Stavba by si v první etapě měla vyžádat úplnou uzavírku křižovatky s ulicí Čechova,“ doplnila mluvčí krajského úřadu Markéta Žitná.

Autoři | Foto

Štítky doprava, Liberec, průtah, uzavírka, Babylón, Děčín, silnice, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, krajský úřad, Liberecký kraj, Milada Horáková, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor, v pondělí se opět uzavře průtah městem ve směru na Děčín i sjezd k Babylonu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.