Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kolony na Horákovce. U opravovaného úseku jezdí řidiči na červenou a po chodníku

Pokud si chcete zachovat pevné nervy, v pátek odpoledne raději nevyrážejte na cestu autem po Liberci. Velké zdržení je klasicky na průtahu městem, kolabuje ale také Třída dr. Milady Horákové, průjezd přes ní je komplikovaný prakticky po celé její délce.

„Motorky i auta jezdí po chodníku, světelná signalizace není respektována. Stojí to ze všech stran,“ postěžoval si jeden ze čtenářů Drbny na situaci, která vzniká u opravovaného úseku.

Zdržení je velké, podle webu dopravninfo.cz si postojíte prakticky po celé délce třídy, tedy od křižovatky s Košickou až po Vratislavickou. „Velké kolony díky neohleduplným řidičům, zřejmě chtěli projet už pár vteřin na červenou a odmítli uvolnit cestu protijedoucím na zelenou z naší strany. Lidi chodí po chodníku a za nimi na chodníku dodávky, motorky a auta. Opravdu to je o život,“ dodal. 

Na komplikace si ale budeme ještě na několik týdnů muset zvyknout, hotovo má být až na konci října. A kudy objet? Cesta průtahem města je ve směru na Děčín kvůli omezení před tunelem také ucpaná a stojí se i v Košické.

Autoři | Foto Čtenář Drbny

Štítky Horákovka, kolony, Liberec, doprava, chodník, Milada Horáková

Kolony na Horákovce. U opravovaného úseku jezdí řidiči na červenou a po chodníku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.