Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Komplikace v Horním Hanychově. Pod Ještěd nepojedou tramvaje, Starou Ještědskou projedete kyvadlově

Zhruba pět týdnů by měly trvat stavební práce v ulici Stará Ještědská v Horním Hanychově v Liberci. Ulice bude od pondělí průjezdná pouze jedním pruhem kyvadlově, tramvaje nahradí výlukové autobusy.

Stavební práce se týkají rušení starých kolejových spojek, naplánovány jsou až do 28. října, ale hotovo by mohlo být dříve. V daném úseku bude tramvajová doprava nahrazena autobusy s označením X3, které pojedou podle výlukového jízdního řádu.


Výlukový autobus pojede ze zastávky Malodoubská ulicemi České mládeže a Dubice do zastávky Horní Hanychov. Linkou nebude obsloužena zastávka Malodoubská ve směru do centra, Hanychov kostel a Spáleniště v obou směrech. 

Zastávka Malodoubská ve směru do centra bude posunuta o cca 100 metrů dál za křižovatku s ulicí České mládeže. Zastávka Spáleniště bude přesunuta na ulici Dubice, zastávka Hanychov kostel bude posunuta o cca 100 metrů výš u křižovatky ulice Dubice-Puškinova (bývalá zastávka PAD).

Autoři | Foto DPMLJ

Štítky tramvaj, výluka, hanychov, stará ještědská, uzavírka, Liberec XIX-Horní Hanychov, Ještěd, Liberec

Komplikace v Horním Hanychově. Pod Ještěd nepojedou tramvaje, Starou Ještědskou projedete kyvadlově  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.