Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na průtahu Libercem se ve směru od Turnova tvoří kolony. Dopravu komplikují nehody

Pokud potřebujete projet Liberec po pětatřicítce, tak si dejte pozor ve směru na Hrádek. Tvoří se zde totiž kolona. Situaci nepřidávají ani ranní nehody.

K těm došlo hned na dvou místech v Liberci. U sjezdu do ulice Košická se ve směru na Hrádek srazil osobní automobil s náklaďákem. Na místě se tvoří kolona, proto pokud tudy pojedete, raději dejte nohu z plynu. Probíhá zde vyšetřování nehody a podle předpokladů by omezení mělo trvat zhruba do devíti hodin.

K další nehodě došlo na silnici I/14 na příjezdu od Jablonce k areně. Podle prvních informací se zde střetly dva osobáky kvůli nedobrzdění. Pravý jízdní pruh je dočasně uzavřen. Naštěstí by se měla celá událost obejít bez zranění.

V tom samém úseku je navíc ve směru od Liberce na Jablonec odstavené porouchané vozidlo. Tak opatrně, ať dojedete v pořádku tam, kam máte namířeno.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, Liberecko, kolona, nehoda, havárie, Liberec, Turnov, Jablonec

Na průtahu Libercem se ve směru od Turnova tvoří kolony. Dopravu komplikují nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.