Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Příští pondělí začne první etapa přestavby křižovatky Rádelský mlýn. Řidiči pojedou jedním pruhem

Už v pondělí začíná první etapou dlouho očekávaná přestavba křižovatky silnic I/65 a I/35 Rádelský mlýn. Během března bude pro řidiče doprava svedena v obou směrech do jednoho pruhu. Omezení se týkají úseku mezi Jeřmanicemi a Hodkovicemi do 29. března.

„Jedná se o přestavbu křižovatky státních silnic I/35 a I/65, jejímž účelem je zlepšit její dopravně technický i stavební stav. Denně tudy v obou směrech projede bezmála 33 tisíc vozidel. Rekonstrukce přinese úlevu všem řidičům, protože se nebudou muset obávat o svoji bezpečnost,“ uvedl Jan Čáp, vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Liberecký kraj jako správce komunikace zatím vydal měsíční povolení k částečné uzavírce křižovatky. Omezení se zatím týkají jen silnice 35, silnice na Jablonec bude průjezdná bez omezení. 

V další etapě od 30. března pak stavební firma požádala o úplnou uzavírku silnice I/65 v prostoru mimoúrovňové křižovatky. „Žádost s termínem od 30. března 2020 do 2. července roku 2022 je momentálně posuzována ve správním řízení. Předpokládáme, že rozhodnutí vydáme v prvním březnovém týdnu letošního roku. V současné době podrobně posuzujeme termín úplné uzavírky,“ uzavřel Čáp.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto vodnimlyny.cz

Štítky Rádelský mlýn, křižovatka, oprava, uzavírka, silnice, rekonstrukce, Jeřmanice, Hodkovice (Jívka), Liberecký kraj, Jablonec, mlýn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští pondělí začne první etapa přestavby křižovatky Rádelský mlýn. Řidiči pojedou jedním pruhem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.