Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na konci července nepojedou vlaky mezi Smržovkou a Josefovým Dolem. Nahradí je autobusy

V pondělí 20. a úterý 21. července nepojedou vlaky v úseku Smržovka-Josefův Důl, informovala Správa železnic.

Výluka na železniční trati č. 034 bude probíhat vždy v čase od 7:45 do 13:40. Účelem výluk je výměna a svařování kolejnic ve vyloučeném úseku,“ uvedl Jiří Holub za České dráhy.

Během výluky budou vlaky nahrazeny autobusy. Zastávky náhradní autobusové dopravy se nachází ve Smržovce před staniční budovou, v Jiřetíně pod Bukovou na křižovatce silnic III/29042 a III/29044, na Tanvaldském Špičáku na autobusové zastávce Albrechtice v Jizerských horách ‚Pošta‘. V Antonínově pak před železničním viaduktem a v Josefáči na autobusové zastávce Josefův Důl, žel st.

Po dobu výluk nebude v úseku s náhradní autobusovou dopravou zajištěna služba uvedená v jízdním řádu u jednotlivých vlaků - tzn. Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku a Přeprava spoluzavazadel,“ upozornil Holub. Přeprava kočárků bude možná, ale pouze do vyčerpání kapacity.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto redakce OD

Štítky vlaky, autobusy, výluka, Smržovka, Josefův Důl, Jablonecko, Správa železniční dopravní cesty, Jiří Holub, České dráhy, Jiřetín pod Bukovou, Tanvaldský Špičák, Albrechtice v Jizerských horách, Antonínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na konci července nepojedou vlaky mezi Smržovkou a Josefovým Dolem. Nahradí je autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.