Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rekonstrukce silnice v Dobranově si vyžádá dvě úplné uzavírky

O tomto a nadcházejícím víkendu neprojedete po silnici druhé třídy č. 262 v Dobranově. Důvodem je dočasná uzavírka v rámci oprav propustků.

O tomto víkendu je komunikace uzavřena v sobotu i v neděli od 6 do 20 hodin. „Silnice je uzavřena v úseku od odbočky na Žizníkov po křižovatku s ulicí Liberecká a Pod Špičákem v České Lípě,“ řekla mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová.

Příští víkend bude uzavírka probíhat ve stejnou dobu. Tentokrát ale půjde o úsek od odbočky na Žizníkov po odbočku k firmě Jifeng Automotive. „Objízdná trasa vede oba víkendy z České Lípy do Zákup po I/9 směr Nový Bor, dále přes Pihel, Bukovany, Písečnou až do Dobranova,“ řekla Kňákal Brožová.

Uzavírky se dotknou i MHD. Během rekonstrukce nebudou obsluhovány zastávky na lince č. 218 Dobranov, Dobranov,střed, Dobranovský potok a Dobranov, jih. Náhradními zastávkami budou Rybníček, U Lesního hřbitova, Heřmanický rybník a Heřmaničky. „Dobranov bude obsloužen linkovou meziměstskou dopravou na základě výlukových jízdních řádů dle objízdné trasy,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky Dobranov, Českolipsko, rekonstrukce, uzavírka, silnice, Česká Lípa, Žizníkov, Špičák, Zákupy, Nový Bor, Pihel, Bukovany, Dobranovský potok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce silnice v Dobranově si vyžádá dvě úplné uzavírky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.