Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Novinky v provozu liberecké MHD: Posílené spoje do průmyslových zón a omezení pracovní doby zákaznického centra

PR článek

Vedení dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a. s. stále monitoruje provoz městské dopravy a spoje na některých linkách MHD. Zatímco na některých linkách cestujících citelně ubylo, jiné spoje vykazují jejich stoupající počet, konkrétně se jedná o spoje do lokalit průmyslových zón.

Vzhledem k této skutečnosti a s přihlédnutím k podnětům od cestujících, je s platností od neděle 1. listopadu dočasně posílena doprava na lince č. 27 (Průmyslová zóna Sever) a lince č. 31 (Průmyslová zóna jih), a to jak v pracovní dny, tak o víkendech. V exponovaných časech nástupu nebo ukončení pracovních směn ve firmách jsou na konkrétní spoje nasazovány dva vozy místo jednoho. Cílem tohoto kroku je zamezení přeplňování vnitřních prostor autobusů cestujícími, a tím zlepšení hygienických podmínek pro předcházení šíření COVID-19 v prostředcích MHD Liberec. 

Dopravní podnik nadále monitoruje také ostatní linky městské dopravy.

Dalším změnou v režimu nabízených služeb je zrušení nedělního provozu zákaznického centra na terminálu MHD v Liberci, Fügnerově ulici od neděle 8. listopadu. Na základě platného vládního nařízení, které ukládá uzavření maloobchodních prodejen v neděli a v souvislosti s omezením pohybu osob, velmi výrazně poklesl zájem turistů a pravidelných cestujících o možnost nákupu jízdních dokladů a využití nabízených informačních služeb. Zrušení nedělního provozu je pouze dočasné. Cestující mají možnost navštívit zákaznické centrum zbývajících šest dní v týdnu, kdy prodejní doba zůstala beze změny (PO – PÁ 6:00 – 19:30, SO 8:30 – 15:00). 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Liberec, mhd, dopravní podnik, průmyslová zóna, městská hromadná doprava, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinky v provozu liberecké MHD: Posílené spoje do průmyslových zón a omezení pracovní doby zákaznického centra  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.