Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pro jízdenky v Jablonci už musíte do Eurocentra. Mění se i jízdní řády

První březen přinese změny v jablonecké autobusové dopravě. Mění se některé řády a nové je i místo předprodeje jízdenek.

Nově najdou cestující informační kancelář a předprodej společnosti Umbrella Coach & Buses v jabloneckém Eurocentru. Lidé se sem dostanou vchodem z ulice Jiráskova. „Nové umístění si vyžádalo rozhodnutí společnosti BusLine budovu na autobusovém nádraží opustit,“ informovala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Provozní doba je ve všední dny od 7 do 12:30, v sobotu od 13 do 19 a v neděli od 13 do 19.

Kromě toho ale od zítřka dojde i ke změnám v jízdních řádech některých linek. Například linka č. 103 jezdící na Proseč bude v dopravní špičce končit v zastávce U Tenisu. Pro změnu ale dojde v tomto místě k prodloužení spojů linky č. 105.

Mění se také čas odjezdů spojů linky č. 106 z nádraží v Jabloneckých Pasekách. „Stále platí, že kvůli vládním opatřením jsou zrušené školní linky č. 131, 132, 133 a dále nejsou zabezpečené na ostatních linkách školní spoje označené číslicí 40,“ upozornila mluvčí. Od zítřka si také dejte při cestování pozor na dodržování nových nařízení týkajících se zakrytí úst. „Nově musí být zakrytí respirátorem nebo obdobným prostředkem. Už neplatí možnost dvou chirurgických roušek na sobě,“ připomněl Luboš Wejnar, ředitel Jablonecké dopravní.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto město Jablonec

Štítky Jablonecko, doprava, autobusy, MHD, Jablonec, BusLine, UMBRELLA Coach & Buses s.r.o., Proseč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro jízdenky v Jablonci už musíte do Eurocentra. Mění se i jízdní řády  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.