Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Problémy na Českolipsku, kvůli covidu chybí řidiči autobusů. Některé spoje ráno nevyjely

Hned čtyři autobusové spoje v pondělí ráno nevyjely na Českolipsku. Důvodem jsou karantény a vysoká nemocnost řidičů u krajské společnosti ČSAD Liberec. Omezení se týkají zatím pondělí.

Brzy ráno tak nevyjely spoje linek z České Lípy do Hamru na Jezeře, z Mimoně do Jablonného a z Kamenického Šenova do Liberce.

Rušení linek by mělo být krátkodobé. „Omezení se týkají prozatím pondělí 20. prosince 2021,“ uvedl Jan Sviták, statutární náměstek hejtmana pro resort dopravy.

Podle něj se nyní situace řeší. „Pracujeme usilovně na tom, abychom co nejdříve zajistili dopravní obslužnost na všech linkách v plném rozsahu. Omlouváme se cestujícím za komplikace,“ dodal.

Cestující z Českolipska se pro aktuální informace mohou obracet na linky Krajského koordinátora dopravy KORID LK -  Zákaznické centrum IDOL: tel. 488 588 788 nebo na Centrální dispečink IDOL: tel. 704 702 000.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Korid LK

Štítky doprava, korid, idol, českolipsko, řidiči, covid, okres Česká Lípa, ČSAD Liberec, Jan Sviták, Liberec, Česká Lípa, Kamenický Šenov, Mimoň, Hamr na Jezeře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Problémy na Českolipsku, kvůli covidu chybí řidiči autobusů. Některé spoje ráno nevyjely  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.