Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Jablonci přibydou uzavírky. Dotknou se aut i pěších

Od pondělí 10. července se musí obyvatelé Jablonce nad Nisou připravit na další dopravní omezení. Uzavírky se budou týkat ulic, parkovišť i chodníků.

Práce na rekonstrukci plynovodu si vyžádají stavební omezení chodníků v ulici Mšenská, Josefa Hory a také na lávce spojující ulice Mšenská a Boženy Němcové. „Rekonstrukce potrvá po etapách až do poloviny října,“ informovala mluvčí jablonecké radnice Jana Fričová.

V ulici Mšenská se k opravám plynovodu přidají ještě práce na pokládce kabelového vedení na zdejším parkovišti. „Kvůli umístění nové trafostanice bude 19. července po celý den uzavřené území od ulice Palackého včetně celého parkoviště, pracovat zde bude jeřáb,“ upozornila Fričová s tím, že objízdné trasy povedou ulicemi U Kostela, Arbesova, Josefa Hory a Mšenská.

V příštím týdnu dojde kvůli úpravám povrchu ke krátkým uzavírkám také v ulicích Pražského povstání, Podzimní a Horní. „Částečně budou uzavřené v termínu od 10. do 14. července ulice Horní a Podzimní, dva dny pak, konkrétně od 10. do 11. července, bude uzavřená ulice Pražského povstání,“ uvedla mluvčí. Úplně uzavřené budou ulice Horní a Podzimní v sobotu 15. července. A v ulici Pražského povstání se bude pokládat nový asfaltový koberec od 12. do 15. července.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Jablonec

Štítky Jablonecko, uzavírka, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jablonci přibydou uzavírky. Dotknou se aut i pěších  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.