Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Havárie mostu u Grabštejna omezuje dopravu, oprava potrvá asi týden

Náhlou havárii musí řešit silničáři u Grabštejna na silnici I/35, kde došlo k poruše na mostě přes Václavickou přehradu. Kvůli opravám je tady proto omezen provoz. Úsek byl měl být opět zprůjezdněn bez omezení příští pátek.

Při opravě výtluků v pravém jízdním pruhu ve směru na Chrastavu jsme odhalili trhliny v ochranné vrstvě izolace z litého asfaltu a porušenou vyrovnávku mostovky. Proto jsme zde vyfrézovali obě vrstvy vozovky včetně izolačního pásu z lepenky a na základě provedené diagnostiky jsme zvolili nejvhodnější způsob sanace,“ popsala mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Libereckého kraje Dana Zikešová.

Včera byly zahájeny přípravné práce. Souvrství bude následně vráceno zpět. „Předpokládáme, že příští pátek bude úsek opět průjezdný bez omezení. Nyní zde řidiči projedou kyvadlovým provozem řízeným semafory,“ dodala Zikešová.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ŘSD LK

Štítky havárie, oprava, omezení dopravy, Grabštějn, Hrádek nad Nisou, Chrastava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Havárie mostu u Grabštejna omezuje dopravu, oprava potrvá asi týden  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.