Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Karambol na silnici v Tanvaldu zavinila neodbytná vosa

Neodbytná vosa má na svědomí karambol na silnici v Tanvaldu. Za jízdy vlétla do Seatu a svou útočností odvedla pozornost řidiče od řízení. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat, Seat naboural do před ním jedoucí nákladní Tatry. Při nehodě naštěstí nebyl nikdo vážně zraněn.

Ke kuriozní nehodě došlo ve středu 7. srpna na silnici I/14 v Tanvaldu. "Kolem půl šesté večer tam 28letý řidič osobního auta značky Seat Leon projížděl od Lidlu směrem ke kruhovému objezdu, když mu do auta vlétla vosa. Čím více ji od sebe odháněl, tím útočnější byla,  a on se nedokázal dostatečně soustředit na řízení. To mělo za následek, že řidič naboural do před ním jedoucí nákladní Tatry a způsobil čtyřicetitisícovou škodu," popisuje nehodu mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Ivana Baláková

V Seatu spolu s řidičem cestovali ještě dva lidé.  Všechny pasažéry vozu po nehodě ošetřila na místě zdravotnická záchranná služba, jejich hospitalizace ale naštěstí nebyla nutná.

"Dechová zkouška u obou řidičů prokázala, že nebyli pod vlivem alkoholu," dodala policejní mluvčí. Nehodu tak měla na svědomí opravdu jen kuriozní souhra náhod.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, vosa, Tanvald, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karambol na silnici v Tanvaldu zavinila neodbytná vosa  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.