Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Od pondělí čekají obyvatele Jablonce tři uzavírky. Hotovo má být koncem února příštího roku

Od 28. října začnou v Jablonci nad Nisou uzavírky ulic Křížová, Květinová a Pivovarská. Stavební práce potrvají do konce února příštího roku.

Město Jablonec nad Nisou čekají od 28. října uzavírky tří ulic. Konkrétně se bude jednat o ulice Křížová, Květinová a Pivovarská, kde je nutná rekonstrukce plynovodu a jeho přípojek. V ulici Křížová dojde k uzavírce mezi parcelním číslem 2264/3 po ulici Souběžná. Uzavírka ulic Květinová a Pivovarská je plánována v úseku od ulice V Aleji až po ulici Revoluční. 

Rekonstrukce je rozdělena do 4 etap a hotovo má být koncem února příštího roku. Město má v plánu také objízdnou trasu. Spoje MHD budou jezdit bez omezení. „Objízdná trasa bude vedena obousměrně po přilehlých místních komunikacích, avšak na těchto trasách nebude značená. Doprava bude řízena schváleným dopravním značením. Linky MHD nebudou uzavírkami dotčené, provoz bude probíhat bez omezení,“ uvedla tisková mluvčí města Jablonce nad Nisou Jana Fričová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Vitvar

Štítky Jablonecko, Jablonec nad Nisou, uzavírky, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od pondělí čekají obyvatele Jablonce tři uzavírky. Hotovo má být koncem února příštího roku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.