Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Liberec a Bedřichov propojí denně osm párů autobusů

Se začátkem školního roku prodlouží liberecký dopravní podnik autobusovou linku číslo 18 až do Bedřichova. V pracovních dnech pojede mezi Libercem a oblíbeným střediskem na Jablonecku celkem osm párů spojů. Pro jednodušší orientaci cestujících pojedou autobusy MHD ze stejného stanoviště jako ČSAD.

„Nástupiště pro linku číslo 18 se přesune do zastávky příměstských linek v ulici Malá Moskevská u paláce Balon, kde bude vybudován nový přístřešek,“ doplnila mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Základní papírová jízdenka až do Bedřichova vyjde cestující na 26 korun, zakoupená hotovostí z elektronické peněženky na Opuscard bude stát o tři koruny méně. Měsíční „lítačka“ pak bude stát 690 korun.

V současnosti zajíždí v pracovní dny do Bedřichova jen čtyři přímé autobusy ČSAD z Liberce, několik dalších jezdí z Rychnova přes Jablonec nad Nisou. Prodloužení linky tak ocení nejen turisté a v zimě lyžaři, ale také místní. Doprava do Liberce za prací nebo do školy pro ně bude jednodušší.

Štítky Liberec, Bedřichov, ČSAD, okres Jablonec nad Nisou, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec a Bedřichov propojí denně osm párů autobusů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.