Počasí dnes21 °C, zítra26 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Vážná nehoda na silnici I/14 si vyžádala život seniorky

Tragická dopravní nehoda zastavila dnes před polednem provoz na silnici I/14 ve Smržovce. Po střetu s protijedoucím vozidlem na místě dopravní nehody zemřela spolujezdkyně z osobního vozu, jehož řidič z dosud nezjištěných příčin přejel na přímém úseku silnice do protisměru a střetl se s jiným autem.

„Řidič s vozidlem Škoda Felicia jel ve směru od Tanvaldu a na přímém úseku silnice dosud z nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Volkswagen Transporter, jehož řidič se ještě snažil tomuto střetu zabránit, což se mu bohužel již nepodařilo,“ potvrdila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Devětasedmdesátiletý řidič Škody Felicie byl s těžkým zraněním transportován do liberecké nemocnice. Jeho o pět let mladší spolujezdkyně na místě dopravní nehody zemřela. "Oživování započali kolemjdoucí lidé společně s posádkou z druhého havarovaného vozu," dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Na vyšetření do nemocnice byli také z místa události převezeni řidič i spolujezdec dodávky.

Štítky silnice, Smržovka, Krajská nemocnice Liberec, Volkswagen Transporter, Škoda Felicia, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda na silnici I/14 si vyžádala život seniorky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.