Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

SJÍZDNOST: Sníh je na horských silnicích, rychlostka na Turnov může místy klouzat

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, v horách je na některých vozovkách ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Hlavní tahy jsou po chemickém ošetření mokré, lokálně se může tvořit náledí. Varování platí i pro rychlostní silnici 35, klouzat to může zejména v zatáčkách u Rádelského mlýna při odbočce na Jablonec nad Nisou nebo u Turnova, vyplývá z informací uvedených na dopravním webu.

"Po pondělním sněžení může být vrstva nového sněhu krytá posypem zejména na silnicích třetích tříd v horských oblastech," uvedl krajský dispečer zimní údržby Pavel Pospíšil. Náledí se podle něj může lokálně objevit zejména na silnicích v okolí Turnova.

Teploty jsou ráno kolem minus pěti stupňů Celsia, je převážně polojasno. Meteorologové očekávají, že přes den bude oblačnost postupně přibývat. Ráno a dopoledne se mohou vyskytovat mrznoucí mlhy. Maximální teploty budou mezi dvěma až minus jedním stupněm Celsia, na horách mezi minus dvěma až minus pěti stupni.

Autoři

Štítky silnice, Turnov, Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, Pavel Pospíšil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Sníh je na horských silnicích, rychlostka na Turnov může místy klouzat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.