Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

SJÍZDNOST: Dopravu na Liberecku komplikuje ledovka i nehoda několika aut na průtahu

Před náledím dnes ráno varovali silničáři v Libereckém kraji, tvořit se může zejména na Jablonecku. V noci teploty na většině území kraje klesly pod nulu a silnice jsou převážně mokré nebo vlhké. Místy se mohou objevit i mrznoucí mlhy. Dopravu komplikuje také nehoda na průtahu Libercem ve směru na Chrastavu.

Na silnicích nižších tříd na Jablonecku jsou místy zmrazky, v Krkonoších je na některých vozovkách druhé a třetí třídy ujetá vrstva sněhu.

Ráno je převážně polojasno a teploty jsou mezi minus čtyřmi a plus dvěma stupni Celsia. Přes den meteorologové očekávají silný vítr, místy v nárazech až 55 kilometrů v hodině. Na horách může dosahovat až rychlosti 70 kilometrů za hodinu. Mělo by být polojasno až oblačno, nejvyšší denní teploty budou od pěti do osmi stupňů, nad nulou budou i na horách.

K nehodě vozidla odtahové služby a osobního auta došlo po půl osmé ranní v nepřehledné zatáčce na průtahu Libercem ve směru na Chrastavu za čerpací stanicí Agip. Vozidlo odtahové služby zůstalo stát po nehodě napříč celým pomalým pruhem a trvalo jen několik málo minut než se poblíž nehody střetla další tři auta. Nehodu, která se obešla bez zranění, vyšetřují policisté.

Autoři | Foto

Štítky havárie, Liberecký kraj, Liberec, okres Jablonec nad Nisou, Chrastava, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Dopravu na Liberecku komplikuje ledovka i nehoda několika aut na průtahu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.