Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

SJÍZDNOST: Dopravu komplikuje několik nehod napříč celým krajem

Zvýšenou opatrnost doporučují silničáři v Libereckém kraji. Teploty se dnes ráno pohybovaly mezi dvěma a minus třemi stupni Celsia. Dohlednost je snížena v důsledku sněhových či dešťových přeháněk. Lokálně mohou silnice namrzat. Dopravu od rána komplikuje několik nehod.

Hlavní tahy i většina silnic nižších tříd v kraji jsou po ošetření mokré. Ujetá vrstva sněhu je na vozovkách druhé a třetí třídy v horských oblastech Jablonecka.

Nehody policisté od rána řešili v celém kraji. V Turnovské ulici v Jablonci nad Nisou se střetl osobní automobil s nákladním, v Horní Suché se srazila dvě osobní auta a v Jilemnici v ulici Do Žlábku také došlo ke střetu dvou osobních aut. K jediné nehodě, která si vyžádala zranění, došlo ve Stružnici, kde se po srážce dvou aut jedno vznítilo.

Podle meteorologů bude oblačno až zataženo i přes den. Očekávají sněhové přeháňky, na horách a na severu budou četnější. Nejvyšší denní teploty budou mezi dvěma a pěti stupni Celsia, na horách mezi minus čtyřmi a minus jedním stupněm.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, automobil, Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou, Horní Suchá, Jilemnice, Stružnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Dopravu komplikuje několik nehod napříč celým krajem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.