Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Policie pátrá po neznámém řidiči, který měl způsobit nehodu u Hrádku nad Nisou

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči, který s největší pravděpodobností zavinil ve středu minulého týdne dopravní nehodu na silnici číslo 35 u Hrádku nad Nisou. Nehoda se stala kolem půl třetí odpoledne. V moment, kdy řidič vyjížděl od pravého okraje silnice, ohrozil projíždějící řidičku v Chevroletu Spark. Poté následovala kolize dvou aut.

„Řidička Chevroletu na tuto situaci zareagovala mírným stržením řízení vlevo ve směru ke středu vozovky. Zároveň  začala prudce brzdit tak, aby zabránila střetu. To se jí sice podařilo, avšak řidič dodávky Ford Transit, který jel za ní, takové štěstí neměl. Ten také začal prudce brzdit a navíc zareagoval stržením řízení vlevo do protisměru, kde však ve stejnou chvíli jel Volkswagn Golf,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Ford se tak pravým bokem střetl s Golfem. Střetem byl Golf ještě odhozeno vlevo do protisměru, kde levou přední částí narazil do ocelových svodidel.

Neznámý řidič si musel být vědom, že způsobil nehodu. Z místa i přesto ujel. Podle informací, které se podařilo policistům zjistit, by se mělo jednat o řidiče ve vozidle Škoda Octavia combi stříbrné barvy. Policie proto teď hledá svědky události, kteří můžou pomoci k odhalení řidiče. Své svědectví můžou sdělit na tísňové lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Hrádek nad Nisou, policie, Chevrolet Spark, Chevrolet, Ford Motor Company, Ford Transit, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po neznámém řidiči, který měl způsobit nehodu u Hrádku nad Nisou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.