Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Uzavírka ulice Dr. Milady Horákové se posouvá na 11. července

Ulice Dr. Milady Horákové se oproti předpokladu uzavře o deset dní později. Práce, které zastaví dopravu na frekventované silnici, měly začít první červencový den. Vzhledem k tomu, že se blíží dny pracovního volna, kdy je vyhláškou omezen hluk, musí být práce posunuty až na 11. července.

„Vzhledem ke skutečnosti, že zahájení prací na opravě komunikace třídy Milady Horákové bude zahájena velmi hlučnou činností, která je spojena s nasazením frézy, včetně nákladních vozidel a následně bagrů s kladivy na bourání betonu, zahájí město tyto práce v pondělí 11. července,“ potvrdila mluvčí magistrátu Jana Kodymová.

PSALI JSEM: Uzavírky silnic omezí nejen městskou hromadnou dopravu

Její slova potvrdil také náměstek primátora, podle kterého je ideální práce odložit také z dalšího důvodu. „Současně je v tomto období zvýšená hustota provozu spojená se zahájením prázdnin, a proto je vhodné nechat první týden v červenci předmětnou komunikaci otevřenou,“ upřesnil náměstek pro technickou správu majetku města Tomáš Kysela (ANO).

V těchto dnech tak probíhají v místě stavby přípravné práce, kdy jsou vytyčovány sítě a zároveň je vymezováno budoucí staveniště. Stavební práce jsou naplánovány až do konce listopadu.

Naopak už 1. července se podle plánu uzavřela Londýnská ulice, kde probíhá rekonstrukce zchátralého mostu. I tam by měly práce skončit na konci listopadu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka ulice Dr. Milady Horákové se posouvá na 11. července  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.