Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Hromadná nehoda pěti aut ve Vratislavicích, škoda jde do stovek tisíc korun

Nepozornost jednoho z řidičů projíždějícího v pondělí odpoledne Vratislavicemi nad Nisou vyšla na téměř 400 tisíc korun. Tolik čítá odhad škody na pěti osobních autech, která se střetla na křižovatce ulic Tanvaldská a Rochlická. Do hromadné nehody se nakonec připletlo pět řidičů. Vyšetřování zablokovalo frekventovanou silnici na zhruba dvě hodiny. Dlouhé kolony vedly až před Jablonce nad Nisou.

Nehodu zavinil řidič Citroenu Xsara jedoucí Tanvaldskou ulicí k Rochlické. Ten pravděpodobně dostal mikrospánek a narazil zezadu do před ním jedoucího Hyundaie Tuscon. „V důsledku střetu bylo vozidlo Citroen dále odhozeno částečně vlevo, kde se bokem střetlo s přední částí dalšího vozidla Volvo 940,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Řidič Volva jel v opačném směru od Rochlické na Jablonec nad Nisou.

To ale není vše. Hyundai byl při střetu odhozen vpřed a narazil do dalšího auta, tentokrát Škody Octavia. „To se také posunulo v důsledku nárazu vpřed a přední částí se střetlo s tažným zařízením na vozidle Volkswagenu Transporter, které jelo před ním,“ shrnula mluvčí policie.

Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil, škoda je ale vyčíslena na 380 tisíc korun. Událostí se teď zabývají dopravní policisté, kteří už nyní ví, že nikdo z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Viník si na místě vysloužil pokutu. 

Foto Policie ČR

Štítky havárie, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Citroën, Volvo Cars, Hyundai, Hyundai Tucson, Citroën Xsara, Volvo 940, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadná nehoda pěti aut ve Vratislavicích, škoda jde do stovek tisíc korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.