Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Dvě hromadné nehody během pátečního odpoledne. Kolony blokují dopravu u Rychnova i Bezdězu

Páteční odpoledne ve znamení hromadných nehod. Hned dvě podobné události zablokovaly silnice na Jablonecku a Českolipsku. K oběma nehodám došlo kolem páteční třetí hodiny odpolední. Nejprve zablokovala silnici I/65 u Rychnova u Jablonce nad Nisou nehoda čtyř aut, o pár minut později došlo k nehodě šesti vozidel na silnici I/38 u Bezdězu.

„Obě nehody se podle prvních informací obešly bez zranění,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Do nehody u Rychnova u Jablonce nad Nisou se přimotala čtveřice aut. „Alkohol byl na místě u všech zúčastněných řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky,“ dodala mluvčí.

Kvůli šetření nehody bude silnice v místě události zcela uzavřena do zhruba páté hodiny odpolední. Policisté odklánějí dopravu na Rychnov u Jablonce nad Nisou, Pulečný, Kokonín a Jablonec nad Nisou. Stejně je tomu tak i v opačném směru jízdy z Jablonce nad Nisou na Prahu.

Druhá nehoda u Bezdězu se rovněž obešla bez zranění. „V souvislosti s tím upozorňujeme řidiče, že místo dopravní nehody je v nyní sice průjezdné, ale pouze jedním jízdním pruhem. Dopravu v místě řídí policejní hlídky. Přesto se zde tvoří kolony a vozidla místem projíždějí průměrnou rychlostí 10 km/h,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, silnice, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Bezděz, okres Česká Lípa, okres Jablonec nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Praha, Pulečný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě hromadné nehody během pátečního odpoledne. Kolony blokují dopravu u Rychnova i Bezdězu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.