Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Řidič zapomněl zabrzdit své auto, zastavilo se až o nedaleký strom

Štěstí v neštěstí měl v neděli po poledni řidič osobního auta Kia, který parkoval v ulici Kostelní vrch v Kamenickém Šenově. Řidič nedotáhl ruční brzdu a způsobil tak stotisícovou škodu na svém autě. Jen se štěstím se nehoda obešla bez zranění.

„Vůz se vlivem nedotažené ruční brzdy po chvíli rozjel a naboural postupně do plotu a do stromu, o který se zastavil. Svou nedbalostí si řidič přivodil na dva roky starém autě stotisícovou škodu. Důležité je, že nikým neřízené auto nikomu neublížilo,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podobná nehoda z nedbalosti se stala 6. dubna, kdy padesátiletá řidička zaparkovala služební auto ve stoupání u Deštné a šla si něco pracovního zařídit. Ve chvíli, kdy od auta odcházela, zaregistrovala, že se její služební vozidlo rozjelo. Řidička se do něj snažila naskočit a zastavit ho. To se jí ale nepovedlo a dvoutunové auto jí přejelo obě nohy.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Kia, Kamenický Šenov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zapomněl zabrzdit své auto, zastavilo se až o nedaleký strom  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.