Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Pozor, silnice namrzají! Hlavní tah na Prahu ráno zablokovala nehoda šesti aut

V Libereckém kraji se dnes ráno objevují mlhy, které na prochlazeném povrchu namrzají. Silničáři varují před náledím. Pozor by si měli dát motoristé i na hlavním tahu z Liberce na Prahu. Na výjezdu z Liberce komplikuje provoz hromadná havárie šesti aut a jsou tam i zranění. Opatrní by měli být také chodci, namrzlé jsou i ulice ve městech.

Teploty v Libereckém kraji klesají dnes ráno až k sedmi stupňům pod nulou, na Jizerce v Jizerských horách naměřili dokonce minus 15,8 stupně Celsia. Většinou je polojasno, místy zataženo. Na většině území kraje se ale objevují mlhy, které mohou namrzat. Podobné počasí by mělo podle meteorologů vydržet po celý den, teploty vystoupají maximálně ke dvěma stupňům nad nulou.

Hlavní tahy v kraji jsou dnes většinou holé a po chemickém ošetření mokré, mohou ale vlivem nízkých teplot namrzat. Pozor by si měli dát motoristé hlavně na mostech. Na silnicích nižších tříd, zejména v horských oblastech, leží zledovatělá vrstva ujetého sněhu, v níž se tvoří vyjeté koleje. Řidiči by tam měli být zvlášť opatrní.

Autoři

Štítky Praha, Liberecký kraj, Liberec, Jizerské hory, silnice, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor, silnice namrzají! Hlavní tah na Prahu ráno zablokovala nehoda šesti aut  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.