Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Opilý mladík naboural v centru Liberce tři zaparkovaná auta. Sám seděl za volantem Passatu, který nebyl jeho

Skoro půlmilionová škoda zůstala na čtyřech vozech po zběsilé jízdě devatenáctiletého mladíka. Opilý řidič se vydal dnes po jedné hodině ranní na projížďku nočními ulicemi Liberce, jeho jízda ale skončila v ulici 8. března, kde vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a naboural do tří zaparkovaných aut.

„Rána nás zvedla z gauče kolem čtvrt na dvě ráno,“ napsala v noci do redakce Liberecké Drbny jedna ze čtenářek. Podle ní mladík hned po nehodě utekl z místa, tuto informaci ale policie nepotvrdila.

„Mladík je nyní v policejní cele a bude muset policistům vysvětlit, kde auto vzal. Nebylo totiž jeho,“ dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Devatenáctiletý muž neměl za volantem co dělat. Po nehodě mu dali policisté dýchnout. Při první zkoušce nadýchal 1,77 promile alkoholu, při druhé o desetinu méně.

Náraz Passatu, kterým jel, byl tak velký, že poškodil tři zaparkovaná auta. Škoda je předběžně vyčíslena na bezmála půl milionu korun.

Foto čtenářka Drbny

Štítky Liberec, Volkswagen Passat, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík naboural v centru Liberce tři zaparkovaná auta. Sám seděl za volantem Passatu, který nebyl jeho  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.