Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

AKTUÁLNĚ: Silnice I/13 v Jablonném se odpoledne uzavře, těžká technika bude vyprošťovat kamion

Řidiči mířící po silnici I/13 z Liberce na Českou Lípu nebo v opačném směru by se měli připravit na dopravní komplikace, které je odpoledne čekají. Na dnešní 15:00 je z důvodu vyprošťování nákladního automobilu po dopravní nehodě plánována úplná uzavírka silnice I/13 v úseku Rynoltice – Jablonné v Podještědí. Uzavírka je plánována do 20:00.

„V současné chvíli už v úseku probíhají přípravné práce na vyproštění a doprava bude řízena kyvadlově,“ řekl v sobotu odpoledne Petr Šén ze společnosti Silnice LK, která má na starost údržbu silnic. Řidiči nákladních vozidel by se podle něho neměli pokoušet objíždět nehodu po silnicích nižších tříd, jelikož téměř na celém území Libereckého kraje sněží a je zhoršená sjízdnost.

Objízdná trasa pro osobní automobily:

Ve směru od Cvikova: před Jablonným odbočit na silnici III/27019, dále po silnici II/270, za Jablonným odbočit směr Valdov na III/27013, v Dubnici odbočit směr Žibřidice na III/27241, v Žibřidicích odbočit na III/27244 směr Janovice a Rynoltice a dále po I/13.

Ve směru od Liberce: v Rynolticích odbočit na Janovice na III/27244 a přes Janovice pokračovat až do Žibřidic, dále po III/27241 přes Dubnici do Stáže pod Ralskem, pak po silnici II/278 a II/270 do Jablonného a dále na sil. I/13.

Objízdná trasa pro nákladní automobily:

Ve směru od Cvikova: není v místě objízdná trasa. Pro nákladní vozidla doporučujeme trasu po silnici I/9 přes Českou Lípu a dále po silnici I/38 přes Doksy na Mladou Boleslav

Ve směru od Liberce: není v místě objízdná trasa. Pro nákladní vozidla doporučujeme trasu přes I/35 na Turnov a D10 na Mladou Boleslav, dále po silnici I/38 na Doksy a dále po I/9 do České Lípy.

Foto Hasiči Jablonné v Podještědí

Štítky silnice, Jablonné v Podještědí, nákladní automobil, Liberec, Česká Lípa, Rynoltice, Žibřidice, Janovice, Silnice LK a.s., Cvikov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUÁLNĚ: Silnice I/13 v Jablonném se odpoledne uzavře, těžká technika bude vyprošťovat kamion  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.