Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči Octavie, který způsobil nehodu pod Ještědem

Liberečtí dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči Škody Octavie, který způsobil dopravní nehodu na křižovatce ulic Charbinská a K Bucharce a z místa nehody ujel. K nehodě došlo 13. ledna krátce před polednem. Svědci se můžou hlásit policistům na lince 158.

Neznámý řidič jel po vedlejší silnici K Bucharce a na křižovatce nedal přednost z pravé strany jedoucímu Fordu Fusion. Řidič Fordu měl namířeno směrem k ulici Ještědská. Octavie se tak střetla pravým bokem s přední částí Fordu. Policisté podrobili řidiče Fordu orientační dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní. 

„Neznámý řidič, který tuto celou situaci způsobil, z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Dle informací, které se podařilo policistům zjistit, by se mělo jednat o řidiče ve vozidle typu Škoda Octavia, červené barvy,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Poznávacím zraněním by měl být poškozený pravý bok. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Škoda Octavia, Ještěd, Ford Fusion, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči Octavie, který způsobil nehodu pod Ještědem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.