Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Silnice na severu Čech jsou převážně mokré, teploty se drží nad nulou

Silnice na severu Čech jsou převážně mokré. Místy jsou v Libereckém i Ústeckém kraji mlhy, které mohou být i mrznoucí. Silničáři upozorňují na nebezpečí pádu sněhu ze střech domů, které jsou u silnic. Varování platí zejména pro Jablonecko a Semilsko, vyplývá z informací na dopravním webu.

Sníh je na silnicích nižších tříd v horách - uježděná vrstva krytá posypem je v Krušných horách a zmrazky jsou v Jizerských horách. Zbytky sněhu jsou na některých inertně udržovaných úsecích na Liberecku.

Teploty byly ráno na severu Čech mezi nulou a čtyřmi stupni Celsia. Podle předpovědi by přes den mělo být zataženo až oblačno, zpočátku by mělo ojediněle slabě pršet nebo sněžit. Odpoledne by měla oblačnost od jihozápadu částečně ubývat. Nejvyšší denní teploty budou mezi dvěma a až pěti stupni Celsia, na horách budou mezi nulou a třemi stupni Celsia.

Autoři

Štítky Česko, Liberecký kraj, stupeň Celsia, Ústecký kraj, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou, Krušné hory, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice na severu Čech jsou převážně mokré, teploty se drží nad nulou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.