Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ledy padající ze střech způsobily v Liberci během jediného dne desetitisícové škody na autech

Padající ledy ze střech jsou nebezpečné nejen pro chodce, ale také pro majitele aut. Jen během pátku řešili policisté tři případy, kdy kusy ledu způsobily desetitisícové škody. Ani v jednom z případů naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Případy se nyní dále zabývají policisté z dopravního inspektorátu.

První poškozené vozidlo oznámila řidička Volkswagenu Sharan v dopoledních hodinách krátce před jedenáctou hodinou. Ve chvíli, kdy projížděla ulicí Boženy Němcové ve směru do ulice Rumunská, spadl jí na čelní sklo vozidla ze střechy domu tající sníh, který čelní sklo rozbil.

K dalšímu případu vyjížděli dopravní policisté ve čtvrt na tři odpoledne na Sokolovské náměstí. Tam na ně čekal řidič Volkswagenu Caddy s poškozeným čelním sklem. Čelní okno mu poškodil padající led z jednoho domu před křižovatkou se Sokolovským náměstím ve chvíli, kdy projížděl ulicí U Křížového kostela ve směru od ulice Chrastavská.

Do třetice vyjížděli policisté o hodinu a půl později do ulice Náchodská. Tam naopak padající sníh poškodil Toyotu Avensis. To právě projíždělo ulicí ve směru od centra na ulici Dr. M. Horákové.

Škoda, která vznikla při těchto třech událostech, není zanedbatelná. Dohromady ji policisté vyčíslili na bezmála osmdesát tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky střecha, Bílí Tygři Liberec, Božena Němcová, Volkswagen Sharan, HC Škoda Plzeň, Volkswagen Caddy, Nám. Sokolovské

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ledy padající ze střech způsobily v Liberci během jediného dne desetitisícové škody na autech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.