Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Chronický porušovatel zákazů přišel o auto i svobodu

Pomyslný kalich trpělivosti přetekl libereckým policistům i justici. Jejich „starý známý,“ kterým je sedmatřicetiletý muž z Českodubska, si nic nedělal ze zákazů řízení a neustále je porušoval. Jen v únoru ho policisté přistihli za volantem třikrát. Teď dojezdil. Muž skončil po pár desítkách hodin ve vězení a přišel o auto.

„Při poslední kontrole 17. února jej policisté na místě zadrželi a muž tak skončil v policejní cele. Vozidlo Renault 19, které daný den řídil krátce po osmé hodině večer ve Stráži nad Nisou v ulici Kateřinská, policisté zajistili a následně podali podnět k návrhu na propadnutí vydaného vozidla,“ shrnula policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Hned další den ho policisté obvinili z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za to si mohl odsedět až tři roky za mřížemi. Soud byl však shovívavější a chronického porušovatele předpisů a zákazů poslal za mříže na deset měsíců. „Zároveň soud akceptoval návrh na propadnutí vydaného vozidla a muž tak přišel i o své vozidlo,“ dodala mluvčí.

Štítky Svátek svaté Kateřiny, Renault 19, Stráž nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chronický porušovatel zákazů přišel o auto i svobodu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.