Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Cizinec vlétl autem do zahrady a ujel. Policisté ho ihned našli

Pověře o nešťastném pátku třináctého nejspíš od minulého týdne věří cizinec, který svým autem doslova rozryl zahradu u jednoho z domů v Hajništi. Toyotou Camry rozbořil plot a z místa nehody ujel. Policisté z Frýdlantska se ale rozjeli do terénu a drzého cizince po krátké chvíli dopadli. Proč ujížděl, není jasné.

„O jeho újezdu informovalo naše operační středisko prostřednictvím radiostanic okamžitě všechny hlídky a nezodpovědného řidiče se tak policistům z Frýdlantu podařilo v krátké chvíli zadržet,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Proč ujížděl, není jasné. Dechová zkouška u řidiče neprokázala alkohol. „Na poškozeném oplocení způsobil jeho majiteli navíc škodu 23 tisíc korun. V tomto případě nebyl při nehodě naštěstí nikdo zraněn,“ dodala mluvčí.

Ze statistik je zřejmé, že řidičů, kteří ujíždějí od dopravních nehod, není příliš málo. V loňském roce dopravní policisté v kraji vyjížděli celkem k 3572 nehodám, kde v 575 případech místo nehody opustili řidiči, aniž by ji ohlásili policii.

Štítky Toyota, Hajniště, Frýdlantsko, Frýdlant, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec vlétl autem do zahrady a ujel. Policisté ho ihned našli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.