Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další nehoda "pod Kozou." Náklaďák se srazil s osobákem

Není snad týdne, kdy nedojde k nehodě v serpentinách mezi Oldřichovem v Hájích a Raspenavou. V úterý po desáté hodině ranní zablokovala nehoda nákladního automobilu s osobákem silnici u Šolcova rybníku. Po dobu vyšetřování nehody zůstala silnice z Oldřichova do Raspenavy uzavřena.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.  To se ovšem nedá říci o nehodách, ke kterým došlo ve stejném úseku před nedávnem. V pátek po deváté hodině večerní vyjížděly všechny záchranné složky k restauraci U Kozy, u které ošklivě havarovalo osobní auto. To řidič otočil na střechu, přičemž se lehce poranil.

Ve stejném místě došlo k nehodě před dvěma týdny. Druhý zářijový den se nedaleko Šolcova rybníku střetla dvě osobní auta, ve kterých cestovalo jedenáct osob.

„Nehoda se obešla bez vážných poranění. Posádka obou automobilů vyvázla s odřeninami,“ popsal ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík. Hasiči nemuseli ze žádného z automobilů pasažéry vyprošťovat.

Serpentiny mezi Oldřichovem a Raspenavou jsou nebezpečné hlavně v zimě. Za posledních šest let řešili policisté na tomto úseku přes osm desítek dopravních nehod, z nichž si jedna vyžádala lidský život.

Místo nehody


Zvětšit mapu

Štítky havárie, Raspenava, Oldřichov v Hájích, Šolcův rybník, Stanislav Mackovík, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další nehoda "pod Kozou." Náklaďák se srazil s osobákem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.