Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nový web dopravního podniku nabídne lepší vyhledávání spojů

Liberecký dopravní podnik po několika letech přichází s novými webovými stránkami. Web společnosti je postaven na moderním responsivním designu, který se sám přizpůsobuje velikosti zařízení, na kterém je prohlížen od počítače, přes tablety až po mobilní telefony.

Jednou z výhod nového webu je rychlé hledání v jízdních řádech,kde lze zadat odkud kam potřebujete cestovat a aplikace vám sama najde nejbližší spoj včetně aktuálního zpoždění.

„Na nových stránkách jsme se na základě zpětné vazby od zákazníků zaměřili především na přehlednost a jednoduchou orientaci v informacích,“ říká ředitel společnosti Luboš Wejnar.

Stránky se zatím rozběhnou ve zkušebním provozu. Do konce prázdnin budou moci jejich uživatelé vyjadřovat své názory a zasílat podněty na adresu web@dpmlj.cz, kterou naleznou po otevření stále fungujících původních stránek. Nový web nyní funguje na adrese dpmlj.liberec.cz.

Další změnou, se kterou přichází dopravní podnik od 1. července, je oficiální stránka na sociální síti Facebook. Na ní cestující najdou nejen aktuální informace, ale také krátké aktuální zprávy o mimořádných událostech v dopravě. Facebook dopravního podniku naleznete pod tímto odkazem.

Štítky dopravní společnost, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový web dopravního podniku nabídne lepší vyhledávání spojů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.