Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Řidič srazil osmiletou dívku. Policie teď hledá svědky nehody

O nehodě, kdy srazilo auto osmiletou školačku před před Mateřskou školou Beruška v ulici Na Pískovně, jsme vás už informovali. Policisté teď ale hledají svědky, kteří se minulý čtvrtek před půl druhou odpolední, kolem místa nehody pohybovali. Můžete pomoci svým svědectvím?

„Ve směru od ulice Vrchlického jel řidič se Škodou Fabia, který měl namířeno do ulice Sokolovské. Do jízdní dráhy mu však náhle od jednoho z domů vběhla osmiletá dívka. Řidič již střetu s dívkou nedokázal zabránit a dívka po nárazu upadla na zem,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dívka neutrpěla vážná poranění. Policie přesto pátrá po svědcích, kteří můžou pomoci k objasnění nehody. „Pokud se najde nějaký svědek, který tuto nehodu viděl, může svoje informace sdělit policistům na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na dopravní inspektorát policie Liberec na telefonní čísla 974 466 251 nebo 974 466 250,“ doplnila mluvčí.

Ještě před odvozem dívky do nemocnice se řidič i dívka na místě podrobili orientačním dechovým zkouškám na alkohol. Výsledky byly v obou případech negativní.

Štítky havárie, policie, Mateřská škola Beruška, Škoda Fabia, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil osmiletou dívku. Policie teď hledá svědky nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.