Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji jsou s opatrností sjízdné

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Mrznoucí mlhy se mohou objevit na některých úsecích Semilska a Jablonecka, místy se může během dne vyskytovat i mrznoucí déšť, vyplývá z informací od silničářů a meteorologů. Provoz na železnici je zatím bez komplikací.

Silnice 14 a 35 na Semilsku a části Jablonecka i některé úseky vozovek nižších tříd na Liberecku jsou po chemickém ošetření mokré. Zvýšenou opatrnost doporučují motoristům i silničáři z Českolipska, silnice jsou tu vlhké.

Teploty se ráno pohybují od minus pěti do plus jednoho stupně, je zataženo, ale zatím beze srážek. Meteorologové pro dnešní den předpovídají pro Liberecký kraj občasný déšť nebo déšť se sněhem, zpočátku místy mrznoucí. Teploty přes den budou od jednoho do čtyř stupňů, na horách od minus dvou do jednoho stupně.

Podle dopravních informací komplikovala ledovka dopravu v pondělí večer například mezi Radostnou pod Kozákovem a Stružincem nebo Chuchelnou. Nákladní doprava stojí také u Roztok u Jilemnice nebo mezi Košťálovem a Lomnicí nad Popelkou.

Napsala ČTK a Michael Daněk

Štítky Liberecký kraj, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou, okres Česká Lípa, Chuchelna, Roztoky, Jilemnice, Košťálov, Lomnice nad Popelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji jsou s opatrností sjízdné  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.