Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

FOTO: Střelci a příznivci bojového umění Systema společně plesali U Košků

První reprezentativní ples SYSTEMA CZ - Liberec a SSK Liberec se uskutečnil koncem března letošního roku. Oba kluby se zabývají sportovní činností a snaží se vychovávat dobré sportovce na vysoké úrovni. Předsedové obou klubů však chtěli ukázat, že dokáží uspořádat akci, při níž se sportovci obou klubů sejdou neformálně.

Když byl před dvěma lety v SSK Liberec vyřknut nápad uspořádat ples, nikoho tenkrát nenapadlo, že se bude realizovat. Koncem minulého roku se úsměvný nápad rozhodli předsedové obou klubů uskutečnit. Přestože v tu dobu většina jiných pořadatelů plesů již měla rezervované prostory, zamluvené kapely a určité zkušenosti s pořádáním podobných akcí, oba "nováčky" to neodradilo a s vervou se pustili do příprav. „Nečekali jsme, že se podaří vstupenky vyprodat. Je pravdou, že ples SYSTEMA CZ - Liberec a SSK Liberec se konal v podstatě v závěru plesové sezóny,“ řekla za pořadatele Romana Mikulčíková.

Potěšením pro hosty bylo příjemné jarní počasí, které svádělo k procházkám a osvěžením během plesu. Restauraci U Košků zaplnili členové obou sportovních klubů a zaměstnanci Dětského diagnostického ústavu v Liberci spolu se jeho ředitelem Vladimírem Brebtou. K tanci a poslechu hrála oblíbená liberecká kapela ABC Band.

Ples zahájily tanečnice z MUSICTIME Liberec svým vystoupení Neandrtálky. Hosty pobavilo vystoupení kynologického klubu PSOLA Zdravotní sestřička. Bouřlivým potleskem odměnili plesoví hosté výkon bubeníků ARIES. „Kromě oblíbené tomboly jsme měli připravené i půlnoční překvapení. Tím bylo předání šeku v hodnotě 5 tisíc korun Dětskému diagnostickému ústavu v Liberci,“ dodala Mikulčíková. Šek převzal z rukou zástupců obou klubů ředitel DDÚ Liberec Vladimír Brebta.

„Věříme, že se první reprezentativní ples SYSTEMA CZ - Liberec a SSK Liberec líbil. Děkujeme hostům, sponzorům a všem, kdo se na zajištění této příjemné akce podíleli. Těšíme se na Vás příští rok,“ uzavřela pořadatelka.

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky Liberec, ples, Sportovně střelecký klub Liberec, bojová umění, hudební skupina, Aries

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Střelci a příznivci bojového umění Systema společně plesali U Košků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.