Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedličkův ústav pořádá Zahradní slavnost, s muzikou i soutěží

Tradiční slavnost v historické zahradě pořádá jako každý rok Jedličkův ústav v Liberci. Přijďte se ve středu 21. června od 14.00 hodin pobavit u dobré muziky, soutěží i dalšího programu. Koupit si také můžete výrobky ze zdejších chráněných dílen.

Zahradní slavnost se ponese v duchu hudebním i divadelním. V průběhu odpoledne vystoupí Rachot Band, hudebníci ze ZŠ a ZUŠ Jabloňová nebo ze ZUŠ Liberec. Dorazí také Divadlo na kolečkách a těšit se také můžete na Waldovy Matušky a 20 deka duše.

„Zahradní slavnost má každý rok příjemnou přátelskou atmosféru a člověk si tam oddechne a potká spoustu milých lidí. Navíc si pokaždé odnesu něco pěkného domů,“ těší se na slavnost Lenka Votrubová. Výrobky zdejších klientů si může na slavnosti koupit každý a zároveň tak i ocenit jejich zručnost a kreativitu. Navíc za utržené peníze mohou v Jedličkově ústavu koupit další materiál na tvorbu nových výrobků.

Při slavnosti se hosté mohou zapojit i do soutěže Opel Handycars o zajímavé ceny a chybět nebude ani bohaté občerstvení.

Štítky Jedličkův ústav, Liberec, slavnost, soutěž, Zahradní slavnost, chráněná dílna, Opel, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedličkův ústav pořádá Zahradní slavnost, s muzikou i soutěží  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.