Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Macháči si můžete užít Rozmarné léto, s muzikou i divadlem

Na pohodový letní festival můžete v sobotu 22. července vyrazit k Máchovu jezeru v Doksech. Rozmarné léto nabídne program pro příznivce hudebních skupin a muzikantů i divadla. Začíná ve 12.00 hodin.

Festival nabídne dvě hudební stage, které vyrostou na pláži Klůček. První, hlavní stage, bude především pro hudební fanoušky a druhá speciálně pro děti. Vystoupí na ní například Divadélko Kůzle, Čiperkové, Pískomil se vrací, Honza Krejčík nebo Škola písničkou.

Hlavními hvězdami festivalu budou například skupina Wohnout, Michala Hrůza, Sto zvířat, Crossband, Seven, Pavel Callta, Jakub Děkana a vystoupí i mnozí další.

Celý den budou v areálu probíhat soutěže pro děti o věcné ceny - házení míčků na cíl, shazování plechovek, lovení rybiček, luštění křížovek a jiné.  Celý den bude zajištěn veškerý servis pro návštěvníky i občerstvení.

„V areálu festivalu není úschovna věcí. Kapacita parkování v autokempu je omezená, na parkoviště vede pouze jedna příjezdová cesta. Prosíme návštěvníky o strpení v případě delšího čekání. Doporučujeme využít jiných dopravních prostředků, jako například vlak nebo loď. Parkování mimo vyhrazené parkoviště je pokutováno. Cesta z festivalu není osvětlená, a tak je dobré mít sebou čelovky a baterky,“ doporučují návštěvníkům pořadatelé festivalu.

Štítky festival, hudba, divadlo, Máchovo jezero, léto, Doksy, Michal Hrůza, Pavel Callta, Jakub Děkan, hudební skupina, Wohnout, Sto zvířat, Crossband

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Macháči si můžete užít Rozmarné léto, s muzikou i divadlem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.