Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tipy na víkend: Létofest, Dny evropského dědictví i sousedské setkání

V Liberci ani jeho okolí se o víkendu nudit nebudete. Nadcházející dny nabízí bohatý program nejen v Liberci.

Liberecké letiště se již dnes promění v jednu velkou show v rámci Létofestu. Před pátou hodinou ho odstartuje skupina BSP, těšit se můžete i na Chinaski nebo Anna K. Vedle nich zazáří i No Name, Marek Ztracený. Dvoudenní festival uzavře největší show v pohobě pětasedmdesáti minutového koncertu skupiny Kabát.

Milovníci psů se mohou pokochat výstavou všech různých plemen, a to v Lidových sadech, kde Klub chovatelů psů Liberec pořádá již 35. Podještědskou výstavu psů. Akce začíná v 9 hodin.

Na příjemné sousedské setkání zve akce Zažít město jinak. Pohodové odpoledne proběhne v parku Budyšínská. Od 14 hodin zde můžete předvést svou slovní zásobu ve scrabblovém turnaji, vyzkoušet si chůzi po slackline, užít si badminton, jógu, a nebo se jen tak u hudby sejít s přáteli. 

O přehlídku všech možných sportovních aktivit v celém kraji se postará již 13. ročník Sport Live 2018 v liberecké Home Credit Areně. Ten nabídne ukázku více než 70 sportovních klubů. Zástupci jednotlivých sportovních klubů a oddílů se v průběhu dne představí návštěvníkům. Sportovní veletrh začíná v 9 hodin a potrvá až do 17.

Taky jste vždycky bojovali se šplhem na laně? Přesto jsou lidé, kteří v tom vynikají a dokonce soutěží. O tom se můžete přesvědčit v sobotu v horolezeckém centru Šutr, kde bude probíhat Velká Cena Šutr Liberec 2018. Pokud byste chtěli v rámci této akce poměřit své síly, můžete se na místě do 10 hodin zaregistrovat. 

Tento víkend zároveň připomene i kulturní a historické památky v Liberci v rámci Dnů evropského dědictví v Liberci. Během dne můžete navštívit mnoho míst, mezi nimi například Libereckou radnici, Divadlo F.X. Šaldy, Červený kostel na Perštýně, armádní kasárny, ale také liberecké podzemí, Valdštejnské domy nebo Strossovu vilu. Bližší informace a přesné časy prohlídek naleznete na facebooku.

Štítky tipy na víkend, kultura, přehled, Liberec, Dny evropského dědictví, pes, Kabát, No Name, Chinaski, Anna K, Marek Ztracený, Muzejní expozice v Brtnici, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tipy na víkend: Létofest, Dny evropského dědictví i sousedské setkání  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.