Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Schmitzer, Děkan i výstava Pjena v LIberci

I tento víkend nabídne mnoho kulturních zážitků. Záleží už jen na tom, zda dáte přednost poslechu hudby, nebo se sami pustíte do tvoření.

Dnes v 18 hodin proběhne vernisáž výstavy Pjena v Liberci, jejímž autorem je Jan Novotný. Ten je nejen skvělý výtvarník, ale pod jeho prsty vznikla i řada jedinečných soch a instalací. Tato výstava je prvním dílem z cyklu Zapomenutí slavní Liberečáci. Obrazy si můžete prohlédnout i o víkendu a v následujících dnech.

Do jabloneckého klubu Na Rampě zítra zavítá Jakub Děkan a WAF v rámci svého Srdce Tour. Tento mladý zpěvák si získal již mnoho příznivců a poslechnout si ho naživo můžete od 20 hodin.

Pokud máte rádi herce a písničkáře Jiřího Schmitzera, neměli byste si nechat ujít jeho sobotní koncert v Club Warehouse. Určitě nebudou chybět hity jako Bouda, Hrdlo prdlo nebo Bynďa. Koncert začíná ve 20 hodin.

Jestliže máte kreativní a tvořivé děti, můžete s nimi zavítat na některý z kurzů, které na sobotu připravil Dům dětí a mládeže Větrník. Můžete se naučit pracovat s hmotou foamiran, vyzkoušet si práci se sklem a zapékáním kovu nebo si vyrobit cínové andílky.

Za workshopem na téma Henna tattoo můžete dorazit v sobotu od 15 do 18 hodin do KultiVARu. Naučíte se zde, jak se takové tetování tvoří a můžete si své tělo ozdobit.

Foto MML

Štítky kulturní přehled, tipy, kultura, víkend, Jiří Schmitzer, Jakub Děkan, Liberec, výstava, Jan Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Schmitzer, Děkan i výstava Pjena v LIberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.