Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Krajská knihovna nabízí na listopad zajímavý program, vystavuje zde Zuzana Kadlecová i škola v Kateřinkách

Krajská vědecká knihovna v Liberci nenabízí jen stohy zajímavých knih k přečtení, ale i zajímavý kulturní program v podobě mnoha výstav.

Od začátku měsíce si můžete prohlédnout malířské umění Zuzany Kadlecové, skvělé malířky, která vedle své tvorby přednáší na Technické univerzitě v Liberci. Výstavu s názvem Ilustrace si můžete prohlédnout do konce měsíce. 

Na vzdělávání bez rozdílů se zaměřuje další expozice v podobě Férových škol, pořádaných městem Liberec. Tento projekt se zaměřuje na edukaci všech dětí bez ohledu na rozdíly a snaží se předcházet školní neúspěšnosti. Tuto výstavu naleznete po celý listopad v prvním patře knihovny nad kavárnou.

Další část prvního patra knihovny vyplňují díla stvořená studenty školy v Kateřinkách. Výstava s názvem Chvála řemesla vám až do konce měsíce představí, co vše jsou žáci této školy schopni vytvořit.

Ve čtvrtek v 17 hodin se v Krajské knihovně uskuteční i vernisáž putovní výstavy portrétních fotografií Paměť tváře/Tváře paměti. Samotné vernisáži bude předcházet i hodinová beseda.

 

Foto KVKL

Štítky knihovna, program, kultura, výstava, Liberec, Technická univerzita v Liberci

Krajská knihovna nabízí na listopad zajímavý program, vystavuje zde Zuzana Kadlecová i škola v Kateřinkách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.