Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kissáci se přijedou rozloučit i do Prahy, kapela po téměř půl století končí

Čas je neúprosný… I nejžhavější kapela na světě (samozvaná) musí jednou do důchodu. End Of The Road. Tak zní název finálního turné Kiss, které se zastaví i v Praze – 19. června v Eden aréně. Informaci dnes zveřejnila pořádající agentura Live Nation.

Kiss, to je úžasný příběh sebevědomé partičky, která se během krátké doby vyšvihla mezi absolutní elitu. První dva živáky Alive, epický Destroyer, divoký Love Gun, špinavý debut… to vše jsou naprosté klasiky, které zná snad každý fanoušek rockové muziky.

Stejně slavné jsou i jejich monstrózní koncerty, na kterých se nešetří na pyroefektech a umělé krvi. Je to divadlo, na které se nezapomíná. V červnu si ho užijeme pod širým nebem.

A aby toho nebylo málo, jako předkapela zahrají slovutní ZZ Top! I když předkapela… Mluvme o speciálním hostu, protože i tato smečka je nesmrtelnou legendou, jež psala historii.

Lístky budou stát od 1690 korun.

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky Kiss, End Of The Road, turné, Praha, hudební skupina, Live Nation Entertainment, Stadion Eden, ZZ Top

Kissáci se přijedou rozloučit i do Prahy, kapela po téměř půl století končí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.