Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Jezdecké závody, pohádky i charitativní koncert

Jak strávit tento víkend? Variant je mnoho. Užívat si sluníčka na výletě, vytáhnout ještě běžky a nebo vyrazit někam za kulturou.

Trochu netradiční akustické vystoupení nabízí od osmi hodin Club Warehouse. Vystoupí zde Jananas s předkapelou Imaginárium. Jedinečné, zvláštní a originální melodie. A do toho krásný hlas zpěvačky Jany Ivanovič-Infeldové si můžete užít dnes večer.

Sobotní den s pohádkou? Své ratolesti můžete v sobotu vzít na loutkovou pohádku O kouzelném proutku do Domu dětí a mládeže větrník v Liberci. Pokud nestihnete představení od 10 hodin, můžete vyrazit od 15 hodin.

Jezdecký klub Liberec pořádá Velikonoční hobby závody. Od deseti hodin se tak můžete přijít pokochat pohledem na krásné koně.

Tradiční nedělní pohádky v Knihkupectví Fryč tentokrát od 16 hodin nabídnou Nejkrásnější příběh světa v podání Divadla Bořivoj Praha.

Podpořit dobrou věc můžete návštěvou dnešního Benefičního koncertu ženského sboru Cantemus v Krajské vědecké knihovně. Celý výtěžek bude použit na zajištění bezplatných služeb spolku Amelie, který pomáhá lidem s onkologickým onemocněním a jejich blízkým. Koncert začíná v 17 hodin.

Zajímá vás, jak vzniká animační loutka a jaká vlastně musí být, aby fungovala? To se dozvíte na workshopu s názvem Živá tvorba, živé řemeslo! Hostem bude animátor Cyril Podolský v libereckém KlutiVARu zítra od 17:30.

Foto pixabay.com

Štítky kultura, kulturní přehled, tipy na víkend, koncert, Jananas, pohádka, Cantemus, Liberec, Praha, Živá tvorba

TIPY NA VÍKEND: Jezdecké závody, pohádky i charitativní koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.