Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Která kniha získá Cenu čtenářů? Rozhodnou lajky na facebooku

Už jen posledních pár dní můžete hlasovat lajkováním pro tu „nej“ knihu Libereckého kraje. Její autor obdrží ocenění Cena čtenářů.

Hlasovat můžete na facebookové stránce Kniha roku Libereckého kraje a z nominovaných knížek tak vybrat tu, která vás nadchla nebo zaujala. Výherci bude ocenění předáno u příležitosti Světového dne knihy a autorských práv 23. dubna v liberecké knihovně.

A opravdu je z čeho vybírat. Mezi nominovanými tituly jsou pohádky, publikace zaměřující se na historii, výlety i osobnosti. Zatím nejvíce hlasů (přes 320) získala kniha Výlety po Hodkovicích nad Mohelkou aneb 10 let Cesty za poznáním.

Na druhém místě s necelými 300 hlasy je kniha Zapomenutí hrdinové druhého Československého odboje. A třetí je zatím dílo Jan Nepomuk hrabě Harrach – ze života českého kavalíra. Vše se ale ještě může změnit. Hlasovat můžete až do neděle.

A komu přihodíte svůj hlas vy?

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, kniha roku Libereckého kraje, Liberecký kraj, hlasování, kniha, Facebook, Československý odboj, Hodkovice nad Mohelkou, Nepomuk

Která kniha získá Cenu čtenářů? Rozhodnou lajky na facebooku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.