Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Pipes and Pints to opět rozjíždí! V květnu vydají novou desku

Po dlouhé pauze se známá skupina opět vrátila... S novým nadšením, písněmi i novým irským zpěvákem Travis O'Neillem. Nový začátek stvrdí v květnu novou deskou s názvem The Second Chapter.

Název přesně vystihuje cestu Pipes and Pints a postupný vývoj jejich hudby. Minulý týden zazářili i v jabloneckém klubu Na Rampě, kde nechyběly staré hity i novější písně. Jejich specifické pojetí celtic rock n' rollu dostává do varu lidi v klubech i na fesťácích. 

Nový zpěvák do skupiny skvěle zapadl. „Nová sestava přináší i novou energii. K připravované desce plánujeme uspořádat české i zahraniční turné,“ uvedla manažerka skupiny Dominika Kruchňová.

Nové uspořádání i „druhý start“ těší i dudáka Vojtu Kalinu. „Už před pauzou to pomalu sláblo. Posledních pět let jsme nic nového netvořili. Teď ale máme opět kreativní náladu,“ uvádí Vojta Kalina. Sice přiznává, že nějaké ty staré fanoušky kapela ztratila, o to víc ale nabírá nové. Pipes and Pints se tak blýská na lepší časy.

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Pipes and Pints, Klub Na Rampě, hudba, celtic rock n' roll

FOTO: Pipes and Pints to opět rozjíždí! V květnu vydají novou desku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.