Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Škola Kateřinky se představí v Lázních. Ocení i nejlepší žáky

Konec roku s sebou na mnoha školách přináší speciální akce. Žáci míří na školní výlety, konají se všemožné exkurze, sportovní dny... A škola Kateřinky si připravila dokonce galavečer. Navíc se snaží vyjít vstříc zájemcům o studium návrhářství.

„Na závěr školního roku chystáme dvě významné akce pro rodiče našich žáků, ale i pro širokou veřejnost,“ uvedla zástupkyně ředitele Blanka Merklová. Tou první je již tradiční Galavečer Školy Kateřinky, který se bude konat ve čtvrtek 13. června 2019 od 18:00 hodin v Oblastní galerii Lázně.

Budou zde oceněni žáci ze všech oborů, kteří dosáhli v tomto školním roce mimořádných výsledků ať již ve studiu jako takovém, nebo v některé z celostátních soutěží středních škol. „Pro zpestření programu bude k vidění módní přehlídka žáků oboru Fashion Design nebo ukázka technik sebeobrany žáků oboru Záchranářství a bezpečnost obyvatelstva,“ popsala Merklová.

Pro potencionální uchazeče o studium módního návrhářství připravuje škola na poslední prázdninový týden Letní kurz módy, doplněný o úžasný workshop s prezidentem Asociace stylistů a vizážistů ČR panem Petrem Lukešem. „Tento kurz je určený především pro budoucí osmáky a deváťáky, kteří mají jedinečnou možnost poznat prostředí školy trochu netradičně. Pro mimo liberecké máme zajištěné ubytování a stravování,“ dodala zástupkyně ředitele. Bližší informace ke kurzu najdete na stránkách školy.

Autoři | Foto škola Kateřinky

Štítky Kateřinky, škola, galavečer, návrhářství, studium, Česko

Škola Kateřinky se představí v Lázních. Ocení i nejlepší žáky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.