Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Poslední aristokratka už má svůj trailer, zachycuje i místa v Libereckém kraji

Natáčení hvězdně obsazené komedie Poslední aristokratka probíhalo na mnoha místech po celé České republice. Zázemím filmového štábu se na několik dní stál i zámek Lemberk v Jablonném v Podještědí.

Film odehrávající se v 90. letech je obsazen známými českými herci. Hlavní postavu Franka ztvární Hynek Čermák (Nevinnost, Ve stínu, Gangster Ka), o známá jména ale nebude nouze. Diváci se mohou těšit na Elišku Balzerovou, Tatianu Vilhemovou, Pavla Lišku nebo Tatianu Pauhofovou.

Režisérem Poslední aristokratky je Jiří Vejdělek. Ten má za sebou řadu oblíbených filmů jako Ženy v pokušení, Václav, Muži v naději nebo Účasatníci zájezdu. V kinech můžete film o šlechtickém rodu Kostků vidět od 24. října. Už se těšíte? Tak koukněte na ukázku.

Foto Repro Youtube, Evolution Films

Štítky natáčení, film, Poslední aristokratka, Lemberk, Liberecký kraj, Česko, Jablonné v Podještědí, Táňa Pauhofová, Pavel Liška, Eliška Balzerová, Hynek Čermák, Jiří Vejdělek, Gangster Ka, trailer

VIDEO: Poslední aristokratka už má svůj trailer, zachycuje i místa v Libereckém kraji  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.