Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První říjnový týden bude patřit knihovnám

I letos pořádá Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Týden knihoven. Krajská nemocnice si tak na období od 30. září do 8. října připravila bohatý program.

Tento týden si najde v liberecké knihovně snad každý něco, co by ho zajímalo. Program je připraven jak pro dospělé, tak pro děti. „Návštěvníci se tento týden mohou těšit na různé akce, například na Rande naslepo s knihou, loutkové představení pro děti nebo přednášku o historii,“ uvedla Kateřina Šidlofová z Krajské vědecké knihovny.

Na programu je třeba exkurze zrenovovanou knihovnou a jejím zákulisím v úterý od 17 hodin nebo přednáška Liberec ve víru událostí podzimu 1938-1939, která proběhne ve středu pod vedením Jana Hněličky a Václava Kříčka.

Pokud máte děti, určitě byste si neměli nechat ujít sobotní Plechové pohádky od 10 hodin. Pro děti jsou připraveny hned čtyři pohádky o jednom drakovi a chystané svatbě v podání LS Kordula Liberec. Celkový program najdete na webu knihovny.

Foto Luboš Vrabec

Štítky knihovna, KVK, týden knihoven, Česko, Liberec

První říjnový týden bude patřit knihovnám  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.