Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Liberce se vrací čínští filmaři. O víkendu budou točit v budově radnice

V Liberci se bude opět natáčet. Tentokrát se do města vrací filmaři z Číny, kteří tu natáčeli v roce 2015 seriál Poslední vízum. O víkendu tu budou vznikat záběry do seriálu s detektivní zápletkou.

Z tohoto důvodu dojde k přesunutí osmi vyhrazených parkovacích míst pro taxi před budovu divadla v neděli 13. října, kde nebude možné po celý den parkovat. Zároveň bude od šesti do jednadvaceti hodin obsazené parkoviště v ulici Frýdlantská. „V blízkosti radnice jinak nedojde k žádnému omezení pohybu chodců či autodopravy,“ upřesnila mluvčí magistrátu Jana Kodymová.

Liberec je oblíbeným cílem filmařů z celého světa. Jedna z čínských produkcí tu natáčela v roce 2015 seriál Polední vízum, vznikaly tu záběry do posledního filmu o Spidermanovi nebo seriál Genius o Abertu Einsteinovi. Nedávno se tu natáčel také český seriál z dorgového prostředí.

Autoři | Foto Město Liberec

Štítky radnice, natáčení, Liberec, filmaři, činský seriál, filmař, Čína, Spider-Man, divadlo

Do Liberce se vrací čínští filmaři. O víkendu budou točit v budově radnice  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.